Нехай Бог освітить ваш розум
19, середа червень

«Заповідь Господа чиста, – вона очі просвітлює» (Псалом 18:9)

Псалмоспівець пише: «Заповідь Господа чиста, – вона очі просвітлює». Бог може вкласти у ваш розум ідею, яка змінить напрямок вашого життя. У Марконі була ідея, в результаті якої виникло радіо. У Белла була ідея, в результаті якої виник телефон. Бог, Який є Творцем, постійно дає людям творчі ідеї. Але ви повинні діяти відповідно до них, бо інакше Він віддасть їх комусь іншому.

Чи не час попросити в Нього одну з Його ідей для вашого життя? Те, що ви вірите в Бога, чудово. Але ось дещо, не менш чудове, – Бог вірить у вас! Замість того, щоб дивитися на свою поточну ситуацію і думати: «Я вважаю, що моє життя дуже хороше, і кращого вже ніколи не буде», – почніть запитувати: «Господи, що Ти маєш на думці для мене?» Якщо ви дозволите цьому почуттю самозаспокоєння діяти, то життя може перемогти вас і змусить вас почуватися приниженим, втраченим, позбавленим і обмеженим у можливостях і потенціалі. І, якщо ви будете діяти відповідно до своїх почуттів і думок, замість того, щоб слухати те, що Бог говорить до вас у Своєму Слові, то ви ніколи не просунетеся вперед і не виконаєте ту ціль, для якої Він поставив вас на цій землі. Ви можете сказати: «Бог ніколи не дав мені жодної зі Своїх великих ідей». Можливо, це тому, що ви ніколи не просили в Нього про це! Він дає їх шукаючим серцям, підготовленим серцям, сповненим віри серцям і слухняним серцям. Ось опис людини, якій Бог дає чудові ідеї: «Та в Законі Господнім його насолода, і про Закон Його вдень та вночі він роздумує! … і все, що він чинить, – щаститься йому» (Псалом 1:2-3).